Raktáron 2-10 nap 6 hó  Gyártó: Tizsu Arte »

Napló varázsfa

Fából készült napló. Fedele kézzel festettmintával. Koptatott fehér alapon, feketével egy varázsfa alakja elevenedik meg.  A napló vajszínű lapjai még üresen várják izgalmas történetek, mesék, versek, novellák megszületését.... Lapjai ha betelnek és szükségessé…
8 800 Ft [21.73EUR]

Fából készült napló. Fedele kézzel festettmintával. Koptatott fehér alapon, feketével egy varázsfa alakja elevenedik meg. 

A napló vajszínű lapjai még üresen várják izgalmas történetek, mesék, versek, novellák megszületését....

Lapjai ha betelnek és szükségessé válna bármikor cserélhetőek és újra fűzhetőek. Így akár egy hosszú utazás alkalmával is elkisérhetnek minket .

A fa kemény fedelek írótáblaként is szolgálhatnak. 

Többrétegben lakkozott , spirállal fűzött. 

 

Szállítás

Foxpost csomagautomata

Foxpost házhozszállítás utánvétel


Utánvétel Foxpost házhozszállítás megadott címre.

Szállítási díj: 2 540 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.

MPL csomag utánvétel


Postai csomagküldés utánvétel fizetéssel az Ön által megadott címre.

Szállítási díj: 2 645 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.
Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomatába utánvétellel.


Ebben az esetben a kiválasztott Foxpost csomag automatában a helyszínen bankkártyával történő kifizetés után veheti fel a csomagot.

Szállítási díj: 1 240 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion

Postai MPL csomag előre utalással.


Két lehetősége van fizetésre. Az első ha már online bankártyával kifizette a Barion -on keresztül a webáruház felületén a terméket. Ilyenkor több teendő nincsen. Ha előre utalást választja akkor banki utalással tudja majd kiegyenlíteni a vételárat. Az utaláshoz e-mailben küldöm a szökséges adatokat Önnek. Tizsu Arte 06 20 947 3188

Szállítási díj: 1 975 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
Foxpost csomagautomata

Foxpost házhozszállítás utalással


Utalásos fizetésnél két fizetési lehetősége van . Kifizette online bankártyával a terméket a Barion-on keresztül a webáruház felületén. Így több teendő nincsen. Vagy előre banki utalással fogja kiegyenlíteni a vételárat. Ehhez következő levelünkben lesznek a szükséges adatok.

Szállítási díj: 2 199 Ft
Barion

Ingyenes kiszállítás Debrecenben


A megvásárolt termékeket ingyen kérésre kiszállítjuk Debrecen területén. Egyeztetéshez telefonon és e-mailben várjuk jelentkezését vásárlás után. Telefon: 06 20 947 3188 E-mail: tizsuarte@gmail.com Üdvözlettel, Tizsu

Szállítási díj: Ingyenes
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvételre, és az árú kifizetésére a Debrecen Tizsu Arte Kézműves Ajándékbolt 4024 Piac utca 30 Korzó Üzletudvarban van lehetősége . Illetve ha megelőzően kiegyenlítette a Barion-on kersztül online bankártyás fizetéssel a webáruház felületén akkor több teendő nincs.

Barion
Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomatába utalással


A kiválasztott Foxpost csomagautomatába kérheti a terméket. Banki előre utalással történő fizetésnél következő e-mailben küldöm a szükséges adatokat. Az előre utalás beérkezése után azonnal feladásra kerül a csomag. Ha az online bankártyás fizetéssel a Barion-on keresztül kiegyenlítette már a vételárat a webáruház felületén akkor további teendő nincsen.

Szállítási díj: 999 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek