Hegyiristály szett

Újdonság! Egyedi árucikk (utolsó darab)!
Hegyikristályból készült lánc, hegyikristály angyalszárny medállal. Acél sodronyon fűzve, nemesacél alkatrészekkel. Hozzá illő szív hegyikristály fülbevaló, szintén nHegyikristályból készült lánc, hegyikristály angyalszárny medállal. Acél sodronyon fűzve, nemesacél alkatrészekkel.…
7 800 Ft [20.02EUR]

Hegyikristályból készült lánc, hegyikristály angyalszárny medállal. Acél sodronyon fűzve, nemesacél alkatrészekkel. Hozzá illő szív hegyikristály fülbevaló, szintén nHegyikristályból készült lánc, hegyikristály angyalszárny medállal. Acél sodronyon fűzve, nemesacél alkatrészekkel. Hozzá illő szív hegyikristály fülbevaló, szintén emesacél alkatrészekkel. 

Szettben vásárolhatócsak.

összas csillagjegyre 

Hegyikristály: Leghatékonyabb gyógyító és energia felerősítő kristály. Élénkíti az immunrendszert, egyensúlyba hozza a szervezetet. Alkalmas negatív energiák levezetésére, aura tisztítására, erősítésére és védelmére. Segíti a lélek gyógyulását. 

Szállítás

Foxpost csomagautomata

Foxpost házhozszállítás utánvéttel.


Foxpost házhozszállítás megadott címre. A termék árát átvételkor a futárnak kell majd kifizetni.

Szállítási díj: 2 600 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.

MPL csomag utánvétel


Postai csomagküldés utánvétel fizetéssel az Ön által megadott címre.

Szállítási díj: 2 800 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.
Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomatába utánvétel


Ebben az esetben a kiválasztott Foxpost csomagautomatába küldjük a terméket. Utánvétel az automatánál kártyával történik a fizetés.

Szállítási díj: 1 300 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion

Postai MPL csomag előre utalással.


Két lehetősége van fizetésre. Az első ha már online bankártyával kifizette a Barion -on keresztül a webáruház felületén a terméket. Ilyenkor több teendő nincsen. Ha előre utalást választja akkor banki átutalással tudja majd kiegyenlíteni a vételárat. Ebben az esetben az összeg beérkezése után küldjük a csomagot. Az utaláshoz e-mailben küldöm a szükséges adatokat Önnek. Tizsu Arte Kérdése lenne keressen bizalommal : 06 20 947 3188

Szállítási díj: 2 100 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
Foxpost csomagautomata

Foxpost házhozszállítás előre kifizetéssel


Amikor a terméket itt az oldalon online bankkártyával kifizette, vagy előre banki utalással egyenlítette ki a vételárat. Az összeg beérkezése után küldjük a csomagot.

Szállítási díj: 2 199 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.

PMPExpress Kül és belföldi szállítás.


A megvásárolt termékeket lehetősége van külfödre is kérni. Nemzetközi szállítás esetében előre egyeztetés szükséges. A csomag mérete, súlya és a célországban pontos cím megadása. A szállítás költségei ezután kerülnek kiszámításra. Ez a szállítás csak előre kifizetett ( előre utalás ) vásárláskor kérhető.

Barion

Személyes átvétel


Személyes átvételre, és az árú kifizetésére a Debrecen Tizsu Arte Kézműves Ajándékbolt 4024 Piac utca 30 Korzó Üzletudvarban van lehetősége . Illetve ha megelőzően kiegyenlítette a Barion-on kersztül online bankártyás fizetéssel a webáruház felületén akkor több teendő nincs.

Barion
Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomatába előre fizetéssel


A kiválasztott Foxpost csomagautomatába kérheti a terméket. Banki előre utalással történő fizetésnél következő e-mailben küldöm a szükséges adatokat. Az előre utalás beérkezése után azonnal feladásra kerül a csomag. Ha az online bankártyás fizetéssel a Barion-on keresztül kiegyenlítette már a vételárat a webáruház felületén akkor további teendő nincsen.

Szállítási díj: 999 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek