Raktáron 2-10 nap 6 hó  Gyártó: Tizsu Arte »

fa fülbevaló

Szilva fából készült. Egyedi kialakítással. Finomra csíszolva, saját színkeverésű színekben , többrétegben gondosan lakkozva.  A hozzá való alkatrészek mind orvosi fémből készültek.  Nagyon könnyed kényelmes viselet, nem húzza a fület, így a nagyobb méretet…
3 200 Ft [7.71EUR]
Max. rendelhető 1 db

Szilva fából készült. Egyedi kialakítással. Finomra csíszolva, saját színkeverésű színekben , többrétegben gondosan lakkozva. 

A hozzá való alkatrészek mind orvosi fémből készültek. 

Nagyon könnyed kényelmes viselet, nem húzza a fület, így a nagyobb méretet kedvelők is megtalálják a számukra megfelelő darabot. 

Elegáns , a természetes fa szépségével. Remek kiegészítője lehet akár egy nyári ruhának ! 

Méretei: 4 x 2 cm. ( szerelék nélkül )

A szerelék hossza : 2.5 cm.

Szállítás

Foxpost csomagautomata

Foxpost házhozszállítás utánvétel


Utánvétel Foxpost házhozszállítás megadott címre.

Szállítási díj: 2 540 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.

MPL csomag utánvétel


Postai csomagküldés utánvétel fizetéssel az Ön által megadott címre.

Szállítási díj: 2 645 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.
Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomatába utánvétellel.


Ebben az esetben a kiválasztott Foxpost csomag automatában a helyszínen bankkártyával történő kifizetés után veheti fel a csomagot.

Szállítási díj: 1 240 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion

Postai MPL csomag előre utalással.


Két lehetősége van fizetésre. Az első ha már online bankártyával kifizette a Barion -on keresztül a webáruház felületén a terméket. Ilyenkor több teendő nincsen. Ha előre utalást választja akkor banki utalással tudja majd kiegyenlíteni a vételárat. Az utaláshoz e-mailben küldöm a szökséges adatokat Önnek. Tizsu Arte 06 20 947 3188

Szállítási díj: 1 975 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
Foxpost csomagautomata

Foxpost házhozszállítás utalással


Utalásos fizetésnél két fizetési lehetősége van . Kifizette online bankártyával a terméket a Barion-on keresztül a webáruház felületén. Így több teendő nincsen. Vagy előre banki utalással fogja kiegyenlíteni a vételárat. Ehhez következő levelünkben lesznek a szükséges adatok.

Szállítási díj: 2 199 Ft
Barion

Ingyenes kiszállítás Debrecenben


A megvásárolt termékeket ingyen kérésre kiszállítjuk Debrecen területén. Egyeztetéshez telefonon és e-mailben várjuk jelentkezését vásárlás után. Telefon: 06 20 947 3188 E-mail: tizsuarte@gmail.com Üdvözlettel, Tizsu

Szállítási díj: Ingyenes
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvételre, és az árú kifizetésére a Debrecen Tizsu Arte Kézműves Ajándékbolt 4024 Piac utca 30 Korzó Üzletudvarban van lehetősége . Illetve ha megelőzően kiegyenlítette a Barion-on kersztül online bankártyás fizetéssel a webáruház felületén akkor több teendő nincs.

Barion
Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomatába utalással


A kiválasztott Foxpost csomagautomatába kérheti a terméket. Banki előre utalással történő fizetésnél következő e-mailben küldöm a szükséges adatokat. Az előre utalás beérkezése után azonnal feladásra kerül a csomag. Ha az online bankártyás fizetéssel a Barion-on keresztül kiegyenlítette már a vételárat a webáruház felületén akkor további teendő nincsen.

Szállítási díj: 999 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek